IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2951 | 637.56:006.015.5 |
риба
харчові продукти якість |
Сафронова, Т. М. | Органолептическая оценка рыбной продукции : справочник / Т. М. Сафронова | М. : Агропромиздат | 1985 | 216 | Російська | 4/4 |
2950 | 637.56:006.015.5 |
риба
харчові продукти якість |
Головин, А. Н. | Контроль производства рыбной продукции : Ч. 2 / А. Н. Головин | М. : Пищевая промышленность | 1978 | 583 | Російська | 1/1 |
1428 | 658.28:639.38 |
відповідні служби
непрямі (допоміжні) засоби виробництва організація виробництва оснащення підприємств риба |
Шевченко, В. В. | Хранение и транспортирование живой рыбы / В. В. Шевченко | М. : Экономика | 1978 | 72 | Російська | 2/2 |