Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2951 637.56:006.015.5 риба
харчові продукти
якість
Сафронова, Т. М. Органолептическая оценка рыбной продукции : справочник / Т. М. Сафронова М. : Агропромиздат 1985 216 Російська 4/4
2950 637.56:006.015.5 риба
харчові продукти
якість
Головин, А. Н. Контроль производства рыбной продукции : Ч. 2 / А. Н. Головин М. : Пищевая промышленность 1978 583 Російська 1/1
1428 658.28:639.38 відповідні служби
непрямі (допоміжні) засоби виробництва
організація виробництва
оснащення підприємств
риба
Шевченко, В. В. Хранение и транспортирование живой рыбы / В. В. Шевченко М. : Экономика 1978 72 Російська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх